Het gestolen schilderij

(1 klantbeoordeling)

 17,95

Je krijgt de volgende documenten (in pdf):
– Een beschrijving van het verhaal en de speluitleg;
– 10 foto’s van papieren gevouwen zwaantjes met elk een uniek raadsel erop;
– Van alle 8 de verdachten een apart dossier met daarin hun profielbeschrijvingen en foto’s van hun eigendommen;
– Een plattegrond van de verhoorruimte;
– De uitwerkingen van de raadsels.

Wissen
Artikelnummer: P0001 Categorie:

Er is een waardevol schilderij gestolen uit een museum. Er zijn 8 verdachten aangehouden, waaronder de daadwerkelijke dief. Lukt het jou om de juiste persoon te arresteren?

Het achttal verdachten zit op dit moment op het politiebureau waar jij ook werkt. Ze worden afzonderlijk verhoord. Tijdens dit verhoor is de politie al het één en ander te weten gekomen over de verdachten. Bovendien zijn er foto’s beschikbaar van diverse eigendommen van de verdachten. Elke verdachte heeft zijn/haar eigen politiedossier gekregen, waarin hun profielen en foto’s van hun eigendommen zijn vastgelegd. Deze dossiers zijn bijgevoegd in dit spel.

De politie heeft ook al 10 mysterieuze tips gehad die leiden naar de dief van het gestolen schilderij. Maar het zijn raadsels, geplakt op 10 papieren gevouwen zwaantjes. Jij bent specialist in het oplossen van raadsels. Daarom heeft de politie jou op deze zaak gezet. Om deze raadsels goed op te lossen is het zaak om de dossiers van de verdachten goed te bestuderen, maar ook het gebruik van externe bronnen wordt je zeker aangeraden.

Veel plezier en succes met het vinden van de dief en het terughalen van het gestolen schilderij!

Terug naar de puzzelshop

Kies je moeilijkheidsgraad

Makkelijk, Gemiddeld, Moeilijk

1 beoordeling voor Het gestolen schilderij

  1. Rahied

    Leuk spel! Het was heel uitdagend om vlijmscherp te zijn op elk detail uit het politiedossier, het voelde alsof je een misdaadverslaggever bent.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.